Успіх - в деталях! Так само, як надійність і довговічність вашого будівництва. Невід'ємні деталі, які допомагають зберегти вашу споруду - це фіксатори захисного шару арматури.

Головним призначенням  фіксаторів є фіксування арматури в «тілі» бетону для створення і точного витримування товщини захисного шару. Від дотримання заданої товщини захисного шару бетону залежать міцність і надійність всієї будівлі.
 

Фіксатори арматури поділяють в залежності від типу армованої конструкції на:
~ вертикальні - застосовують для створення вертикальної залізобетонної конструкції (для стінової опалубки).
~ горизонтальні - застосовують для створення горизонтальної залізобетонної конструкції (для опалубки перекриття).
~ спеціального призначення.
 

Не знаєте, який фіксатор обрати для Ваших потреб? Не хвилюйтесь - ми зібрали основні питання та відповіді на них, які допоможуть Вам з вибором.

  • Будуєте горизонтальну конструкцію? Вам підійдуть: Стійка, Стілець, Настил. Якщо вертикальну, то Вам підходить фіксатор Зірка.
  • Якщо конструкція горизонтальна, то візьміть до уваги, на яку поверхню ставиться фіксатор?  Тверда поверхня (цемент, плита і т.д.), то — фіксатор Стійка, Стілець. Сипуча поверхня (пісок, щебінь і т.д.), то — фіксатор Настил.
  • Формується колона або використовується стяжний гвинт в системі опалубки? Радимо використовувати Трубку задля захисту стяжного гвинту від цементного розчину.
  • Необхідно закрити отвори у щитах опалубки? Фіксатор Пробка Вам в допомогу.
  • Також варто враховувати, який діаметр арматури використовується та на яку висоту потрібно підняти арматуру, тобто який захисний шар?

 

Залишились питання? Наші менеджери з радістю Вас проконсультують і допоможуть оформити замовлення!

☎️067 413-85-95
☎️050 312-97-15